Metalen, elektrische apparaten en oud ijzer inleveren bij Huize Lindeboom. - Huize Lindeboom; gezinshuis waar clienten met een licht verstandelijke beperking begeleid kunnen wonen.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

aanbod > dagbesteding
Huize Lindeboom Recycling
Naast wonen kun je met jouw PGB ook dagbesteding bij ons inkopen. Huize Lindeboom biedt namelijk een leuke dagbesteding aan, genaamd Huize Lindeboom Recycling.

Van dinsdag tm vrijdag halen wij elektrische apparaten en metalen op om te recyclen. Dit doen we in onze werkplaats aan de energieweg 9 in Den Helder. Ons doel is om de cliënten een zinvolle daginvulling te bieden, zodat zij meer structuur in hun leven krijgen en hun steentje bijdragen in de maatschappij.
Sparen voor uitjes
Wij zijn dus op zoek naar metalen en elektrische apparaten. U kunt dit bij ons langs brengen aan de energieweg 9 Den Helder. We zijn open van dinsdag tm vrijdag van 9:00uur t/m 15:30uur. Daarnaast kunt u uw andere metalen en elektrische apparaten (geen koelkasten, airco's, vriezers, printers en beeldschermen) ook bij ons kwijt. Van de opbrengsten organiseren wij leuke uitjes met Huize Lindeboom, kopen we onze gereedschap en geven we onze cliënten een onkostenvergoeding. Bent u niet in staat om uw spullen te brengen, dan is dat geen probleem! Stuurt u ons dan gerust een berichtje en dan haalt Huize Lindeboom Recycling het bij u op! Dit doen wij in de gemeenten Schagen, Hollands Kroon en Den Helder.Parkstraat 20B 1787 AC, Julianadorp │www.huizelindeboom.nl contact@huizelindeboom.nl│ mob. 0630275040
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu