De verhuizing - Blogs - Huize Lindeboom; gezinshuis waar clienten met een licht verstandelijke beperking begeleid kunnen wonen.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De verhuizing

Huize Lindeboom; gezinshuis waar clienten met een licht verstandelijke beperking begeleid kunnen wonen.
Gepubliceerd door in Activiteiten ·
Poeh.... dat is even hard werken. Ik was alweer vergeten hoe het was om te verhuizen, maar wat gaat daar een tijd in zitten. Gelukkig hadden we hulp van veel lieve mensen in onze familie- en kennissenkring. Ontzettend bedankt!

Drie weken voorbereiding gingen er vooraf. Alle drie de appartementen zijn onderhanden genomen met hulp van Hans en Robin. Zij hebben alles netjes gestuct en gespoten. Daarnaast was mijn vader, Frans, ook ieder dag aanwezig om mee te helpen en moeders zorgde voor de heerlijke koffie en koek. Goed geregeld dacht ik zo…..
 
30 April vroeg op en de Borent bus opgehaald. Met een grote groep mensen, vele handen maken licht werk, zijn we begonnen met de verhuizing van Kruiszwin 1333. We gaan ons oude stekje wel missen hoor… Maar we zijn ook ontzettend blij en kijken er naaruit om een nieuwe start te maken in de Parkstraat op 20B.
 
Na 3 bussen vol te hebben verhuisd, hebben we Patrick geholpen met zijn verhuizing. Ook Patrick had flink gespaard en redde het ook gemakkelijk om 1 volle bus in te laden pff… Wat kan een mens veel spullen hebben.
Het appartement werd onder leiding van Patrick en zijn moeder, Joke, ingericht en langzamerhand werd het appartement steeds meer Patrick zijn appartement. Leuk ingericht en de puntjes werden de volgende dag op de i gezet.
 
Bij een nieuw huis zijn er ook altijd punten die gerepareerd moeten worden of waar enige uitleg bij gegeven moet worden…. dan is er niets mooier dan een handige buurman te hebben. Marco heeft ons geholpen met allerlei klusjes. Zo heeft hij het gas afgesloten van de appartementen, zekeringen vervangen van de lichtdimmers en het heeft hij uitleg gegeven over de CV. De volgende keer kan ik het zelf (A).
 
Even na de middag kwam Mark ook met een BUS EN AANHANGER VOL! Poeh… ook Mark had flink gespaard. Mark had een hele fanclub mee genomen, dus zijn spullen stonden in ‘no time’ in zijn appartement. Met kramp in zijn kaken van zijn brede grijns liep de directeur over het terrein. Heerlijk om te zien hoe blij iemand kan zijn. Nou Mark het is je gegund!
 
De verhuizing van de eerste twee cliënten is goed verlopen. Wie goed heeft opgelet weet dat we nog 2 cliënten missen.

Tristan kwam 1 mei en werd bijgestaan door zijn moeder en René. Tristan heeft zijn appartementje leuk ingericht en is blij met het resultaat. Wel is het zo dat het nog niet af is, Tristan krijgt van de week nieuwe tuindeuren, zodat hij deze als voordeur kan gebruiken. Op de website zullen zo spoedig mogelijk foto’s komen.
De vierde cliënt, Beau, komt vanaf 1 september bij ons wonen. Zijn appartement zal van tevoren wel alvast ingericht worden, zodat hij af en toe kan logeren bij Huize Lindeboom.
 
We hebben de zondag goed afgesloten bij een wok restaurant. We hebben heerlijk gegeten en gedronken. En wat rolden er goede grappen over tafel. Wanneer jullie een keer op visite komen, zullen we ze allemaal vertellen.

De verhuizing is goed verlopen. Ik vind het mooi om te zien dat er zoveel mensen betrokken zijn bij onze cliënten. We krijgen hulp, leuke reacties en veel mensen zijn begaan met onze cliënten. Ik zie dat dit onze cliënten goed doet, ze voelen zicht betrokken bij de maatschappij en ze voelen zich gewaardeerd. Precies wat we willen bereiken met Huize Lindeboom en daar hebben we een uitgebreid netwerk voor nodig. Dus daarom iedereen super bedankt!!!!6 Opmerkingen